Zakelijk

De Plek om te zijn, een unieke, rustige, sfeervolle en inspirerende locatie voor vergadering, teambuilding, bespreking, lezing, coaching traject, training, workshop. Binnen- en buiten activiteit op locatie of in de Biesbosch en omgeving op aanvraag.

workshop

Mogelijkheid ook als onderdeekl van: een vergadering, teambuildingsdag, of persoonlijk ontwikkelingstraject.

Je kunt denken aan een  workshop effectief schrijven, spreken in het openbaar, non verbale communicatie in je team, social media gebruik, timemanagement, omgaan met verlies op de werkvloer e.a. 

De Plek Om Te Zijn zet je even op dat andere been, om los van de waan van de dag te onthaasten en je te focussen op wat die dag belangrijk is. 

Coaching/training

De sfeer en de rust maakt dat De Plek Om Te Zijn geschikt is voor individuele-of team coaching-trainingstrajecten. Zowel binnen als buiten.

Onderdeel hiervan kan zijn: wandelcoaching, creatieve coaching, samen koken en eten, meditatie, individuele gesprekken of samenwerken in kleinere groepen.

Er zijn korte en langere wandelingen te maken in de natuur om ons heen.

De boomhut met zicht op het ongerepte landschap geeft je het gevoel even weg te zijn van alle druktes. Zit je graag bij het water dan kan dat bij de kikkerpoel, achter in de tuin waar een eigen sfeer/energie is. Met zicht op de locatie en wat er zich daar afspeelt maar toch in je eigen ‘bubbel’. 

Binnen-buitenruimte

In de sfeervolle binnenruimte met het zicht op de tuin en de wei is flexibel in te delen . Vanaf 2 -tot 16 personen kunnen aan de grote tafel zitten. In theateropstelling is er maximaal voor 30-40 personen een zitplaats, afhankelijk van de aard van de bijeenkomst. De natuurlijk leemmuur is prima geschikt om op te projecteren. De akoestiek is dermate natuurlijk dat er geen microfoon nodig is, ook niet bij grotere groepen.

Buiten zijn naar behoefte zitplaatsen te creëren voor grotere gezelschappen in combinatie met het opzetten van tent(en), stretch doeken of grote losse parasols die ingehuurd kunnen worden. De entree is rolstoelvriendelijk evenals de toegang tot het tuin, terras en het toilet.

Wie lekker even achter de piano wil kruipen is van harte welkom deze te gebruiken. Er kan muziek vanaf je laptop of eigen telefoon worden afgespeeld.

Bij mooi weer kunnen de deuren van de Plek naar het terras lekker open . Dit is aan de oostkant waardoor de wind meestal geen spelbreker is. 

Gratis parkeren kan op het p-terrein aan de straat. Bij grotere aantallen personen kunnen we gebruik maken van het grasveld bij de buren.
Er is een draadloos netwerk. De Plek Om Te Zijn is aangesloten op het glasvezelnetwerk. Er is een flip-over aanwezig.

De inpandige compacte keuken heeft een kleine koelkast. 

contact

Voor vragen kun je een e-mail sturen naar info@deplekomtezijn.nl of bel naar 06 27 16 04 65.