Accomodatie

De Plek om te zijn, een unieke, rustige, sfeervolle en inspirerende locatie voor vergadering, teambuilding, bespreking, lezing, coaching traject, training, workshop. Binnen- en buiten activiteit op locatie of in de Biesbosch en omgeving op aanvraag.

Duurzaam en natuurlijke bouw

De rode kleur van De Plek vormen een eenheid met de oude woning, waar de rode ossenbloedkleur in ere is gehouden. Toen de oude schuur aan vervanging toe was hebben we bewust gekozen om zo natuurlijk, duurzaam mogelijk terug te bouwen.
Zodanig dat de Plek Om Te Zijn voor o.a. vergaderingen, bijeenkomsten, workshops, coaching en trainingsdoeleinden, lezingen, of kleinschalige muziekoptredens gebruikt zou kunnen gaan worden. De muren van strobalen zijn afgewerkt met leem en zorgen voor een fijne binnen -atmosfeer en een goede akoestiek. 

De inrichting met haar geleefde materialen, in een eigentijds jasje gestoken zorgen voor een informele sfeer. Zonnepanelen wekken stroom op, regenwater van het dak is voor toilet, wasmachine en tuin.

faciliteiten

Gratis parkeren kan op het p-terrein aan de straat. Bij grotere aantallen personen kunnen we gebruik maken van het grasveld bij de buren. De Plek Om Te Zijn is aangesloten op het glasvezelnetwerk.

Er kan muziek vanaf je laptop of eigen telefoon worden afgespeeld. De inpandige compacte keuken heeft een kleine koelkast die gebruikt kan worden. Sanitair, tuin en terras zijn rolstoel toegankelijk. Flip-over kan worden gebruikt op aanvraag.

eten en drinken

We zorgen graag goed voor de innerlijke mens met zoveel mogelijk verse biologische seizoens-en streekproducten of uit eigen tuin. Gelet op dieetwensen, de invulling van de dag en het beschikbare budget stellen we elke bijeenkomst een specifieke lunch of ander wens samen. 

omgeving

De Plek Om Te Zijn tref je midden in de rust van de oude polder tussen Made en Drimmelen in. Vanaf Den Haag 1 uur rijden, vanaf Breda 15-20 minuten. 

De (vergader)locatie ligt in het gehucht Oud Drimmelen, aan het einde van de doodlopende straat, waar de weg overgaat in  fiets- en wandelpad, onderdeel van de knooppunten fietsroute en het nieuwe Biesboschwandelpad.

Er zijn verschillende wandelpaden vanaf de accommodatie. Korte en langere rondjes onder statige beuken door, leunend in de polderwind. Of over boerenland achter het gehucht Oud Drimmelen, waar het uitzicht nog puur en open is, je in het seizoen bloeiende akkerranden tegenkomt. Waar je in het kleine Natuurgebied de Worp de sporen van de reeën kunt vinden en waar ooievaars zijn gaan nestelen.

De Biesbosch

Per auto, te voet (20 minuten),  of op de fiets (10 minuten) kun je naar Drimmelen voor een rondvaart  door de Biesbosch, of met een fluisterboot de smalle kreken in om bevers te spotten.

Op aanvraag kan er ook een sportieve activiteit of wandeling worden georganiseerd in Natuurpark de Biesbosch.
Teambuilding op zijn best!

contact

Voor vragen kun je een e-mail sturen naar info@deplekomtezijn.nl of bel naar 06 27 16 04 65.